Infiintare firme si modificari acte firme

Înfiinţare firmă în Oradea și județul Bihor

    Doriţi să înfiinţaţi o firmă în judeţul Bihor în viitorul apropiat, dar nu știți de unde să începeţi ? Nu vă descurcaţi cu primii paşi care trebuie parcurşi pentru a începe propria întreprindere ? Noi vă putem ajuta preluând sarcinile birocratice şi putem rezolva în locul dvs. problemele administrative, parcurgând toate etapele de înfiinţare a unei firme. Încredinţaţi-ne cu înfiinţarea societăţii dvs. şi noi în termen de de 3 zile de la depunerea actelor vă predăm actele societăţii.

În legătură cu infiintarea firmelor in Oradea și judetul Bihor, vă putem ajuta şi în caz de suspendare sau radiere firme ori alte modificari de acte pentru firme.

Ce documente sunt necesare pentru înfiinţarea unei societăţi?

Pentru înfiinţarea societăţii în primul rând veţi avea nevoie de cartea de identitate. În cazul în care trimiteţi cartea de identitate scanată prin e-mail, sau o predaţi în cadrul unei întâlniri personale, noi pregătim actul constitutiv al societăţii. Dvs. alegeţi inițial 3 denumiri de firmă, le înşiraţi în ordinea preferenţială. Noi vom verifica care dintre numele optate sunt libere şi vom rezerva la Registrul Comerţului numele aprobat. În cazul în care niciuna dintre denumirii nu este disponibilă veți putea alege alte denumiri.

Pentru procedura de înfiinţare a unei societăţi sunt necesare următoarele acte:

 Carte de identitate

– Procură notarială pentru persoana împuternicită cu depunerea actelor

– Rezervare denumire (formular tipizat)

– Contract de comodat sau contract de inchiriere cu proprietarul imobilului unde va fi sediul social. În cazul în care sediul social este la bloc și este cu activitate este necesară obținerea acordului de la vecinii cu pereții comuni si de la asociatia de locatari. (formular tipizat)

– capital social (minim 200 RON) depus la orice bancă doriți

  • declaratii de asociati fondatori si administratori care se dau in fata notarului
  • specimen de semnatura (formular tipizat)

Toate formularele tipizate va sunt puse la dispozitie de catre noi.

Care este procedura de înfiinţare a unei societăţi în Oradea?

După obţinerea datelor necesare (adresa sediului societatii, activitatea principala, valoarea capitalului social si impartirea lui pe asociati,administratorul/administratorii societatii) noi intocmim actul constitutiv al societatii pe care il veti semna si veti putea merge la notar pentru intocmirea declaratiilor si a procurii pentru persoana desemnata la depunerea dosarului precum si depunerea capitalului social care poate fie facuta fie de dumneavoastra fie de catre noi. De asemenea, depunerea/ridicarea dosarului la registru comertului se poate face fie de catre noi sau de catre dumneavoastra.

Ce forme de societăţi există în România?

În România puteţi alege dintre mai multe tipuri de societati care corespund cerinţelor dvs.

Aveti posibilitatea sa va constituiti o societate cu raspundere limitata (SRL) care la inmatriculare este platitoare de impozit pe venituri si este neplatitoare de tva sau puteti opta pentru persoana fizica autorizata (PFA), interprindere individuala (II) sau interprindere familiala(IF), la care se poate opta pentru impozitul pe venituri care este 10% din profit sau pe norma de venit(in functie de codul de activitate CAEN).

Indiferent de tipul de impozitare, dvs. puteţi decide dacă societatea va fi plătitoare de TVA sau nu. În România cota TVA-ului este de 19%.

La inmatriculare societatile PFA, IF,II sunt neplatitoare de TVA. Daca doriti sa optati pentru platitor de tva trebuie sa va prezentati cu actele societatii la administratia finantelor publice.

De asemenea, veti primi informatii referitoare la autorizarea activitatiilor. Sunt activitati care nu necesita autorizare la anumite institutii iar altele necesita autorizare la unele din urmatoarele institutii:

  • Directia Sanitar Veterinara (DSV)
  • Directia de Sanatate Publica (DSP)
  • Protectia Muncii
  • PSI

Va oferim cel mai bun pret in functie de optiunile alese de dumneavostra.